top of page

2021 samengevat en een blik op de toekomst: 2022, it must be Concrute!

Gelukkig Nieuwjaar! Concrute bestaat bijna 1 jaar en dat wil ik vieren met een woordje van dank, een terugblik op 2021 en sneak peak voor 2022.


Eerst en vooral enorm bedankt aan iedereen die mee met Concrute groeide, samen geloofden we in elkaar en dat wierp zijn vruchten af. Op naar een nog mooier nieuw jaar!

Hoe was de start voor Concrute?


Concrute bestaat bijna 1 jaar en ik ben blij met het resultaat dat we behaalden in 2021. Veel van mijn klanten gingen verder met mij in zee en ik besef dat dit ook voor hen een risico was, gezien ik startte. Door corona moesten sommige bedrijven hun kosten inperken, waardoor ze niet meer met recruiters konden samenwerken en zelf begonnen aan de zoektocht naar nieuw talent. In de bouwsector is de vraag naar werkkracht vaak groot, daardoor was ik nog meer gemotiveerd om te starten. Toch hoop ik dat ondanks besparingen, men het nut van recruitment zal blijven waarderen in de toekomst over alle sectoren heen.


Hoe heb je de beslissing gemaakt om te starten met Concrute?


Ik werkte 4 jaar als recruiter en zag dat mijn doorgroeikansen bij mijn toenmalige werkgever, mede door de pandemie, gelimiteerd waren. Ik hou van het werk als recruiter, maar wilde meer verantwoordelijkheid. Daarom overwoog ik mijn opties. Op een dag zat ik met mijn ouders samen en zeiden ze mij: als je dit alleen wilt doen, bekijk je mogelijkheden en maak een business- en financieel plan op. Ik voegde daad bij raad en zo is Concrute ontstaan. Ik geloof dat je in slechte tijden het meeste groeit. De onzekerheid veroorzaakt door de pandemie, de raad van mijn ouders en een goeie dosis lef, openden voor mij de deur naar Concrute.


Wat vind je het fijnste aan je werk?


De perfecte match maken tussen klant en kandidaat. Als je klant je voorgestelde kandidaat een contract aanbiedt, dan is dit een bezegeling van mijn werk en een win-win voor iedereen. Ik maak hieruit op dat ik de bedrijfscultuur en de persoonlijkheid van mijn klanten en kandidaten goed heb aangevoeld en heb samengebracht.


Wat is je grootste doel voor Concrute?


We gaan er helemaal voor, it must be Concrute! ;)


Een tipje van de sluier over de plannen in 2022?


Voor 2022 zou ik graag meer inzetten op communicatie en marketing. Ik hoop dat Concrute groeit als naam en we een betrokken gemeenschap kunnen opbouwen die onze content leuk vindt en deelt. Ik weet dat mensen Concrute zullen verbinden aan een professionele en betrouwbare recruitment in de bouwsector. Kortom dat als mensen aan recruitment in de bouw denken, Concrute hen als eerste te binnen springt.


Wat wil je graag voor je klanten doen in 2022?


Op basis van analyses nog betere profielen aanleveren. Maar ook met mijn klanten zelf een nog betere relatie opbouwen. Daar kunnen we samen op klinken? ;)


Waar ben je trots op?


Ik ben vooral dankbaar dat ik in het begin van mijn loopbaan het geluk heb gehad om een goede mentor en opleiding te genieten. Hierdoor heb ik de kneepjes van het vak geleerd, kon ik zelfstandiger werken en stond ik sterk in mijn schoenen. Ik ben haar en mijn ouders ontzettend dankbaar dat ze in mij geloofden, dat ik de sprong waagde en eigenaar werd van Concrute. Elke dag leer ik bij, groei ik samen met Concrute en dop ik mijn boontjes met goede resultaten. Daardoor kijk ik positief en hoopvol naar 2022. Op naar een nog mooier nieuw jaar!

bottom of page